DE NIACINE FLUSH

Als u niacine al eerder heeft gebruikt, zult u al bekend zijn met de ‘Niacine flush’. Dus u weet waarschijnlijk graag dat de flush van NiacinMax veel minder intens is dan degenen die u waarschijnlijk al heeft ervaren met een ander niacinesupplement. Zelfs dan, als u er niet op voorbereid bent, kan de flush u overvallen – zelfs onze mildere versie. Als u nog nooit heeft gehoord van de flush en dit uw eerste keer is dat u niacine gebruikt, dit kunt u verwachten wanneer u NiacinMax neemt:

Wat is de Niacine flush?

Ongeveer 4-6 minuten nadat u NiacinMax neemt, zult u een tintelend gevoel ervaren in uw gezicht en nek, en een lichte roodheid van de huid treedt op. Uw huid kan warm aanvoelen (zoals een lichte zonverbranding) en kan wat jeuken. Het gevoel kan ook de borst, armen en handen bereiken.

Dit staat bekend als de ‘Niacine flush’. Het overkomt iedereen en is volledig onschuldig. Sterker nog, sommige mensen genieten ervan. De flush is tijdelijk, en zal binnen ongeveer 10 minuten afnemen.

U zult de flush iedere keer ervaren wanneer u NiacinMax neemt. Het zal de eerste keer dat u het neemt het meest intens zijn, maar naarmate uw lichaam tolerantie opbouwt zal het milder worden.

 

De kreeftvrije NiacinMax flush

U hoeft niet online te zoeken om verhalen te vinden van mensen die kreeftrood werden van top tot teen, en het gevoel hadden dat ze tegen een kaktus aan waren gelopen of het openbaar moesten ontwijken tijdens de flush als gevolg van de roodheid. Als u een van deze horrorverhalen bent tegengekomen, of u had in het verleden een slechte flush-ervaring, zouden we het u niet kwalijk nemen dat u een beetje twijfelt over NiacinMax!

Maar laat de flush u er niet van weerhouden om NiacinMax te proberen. Vergeleken met andere niacine-producten, is de flush die u met NiacinMax zult ervaren uiterst mild, en u zult er niet uitzien als een kreeft. Dit komt door de manier waarop wij onze niacine voorzien van biostructuur en omdat wij een snel geabsorbeerd, oplossend leversysteem gebruiken, wat ons mogelijk maakt om de kracht van de niacine te reduceren zodat u van een zeer milde flush kunt genieten  – zonder het eindresultaat te verwateren. De meeste van onze klanten zijn aangenaam verrast wanneer ze NiacinMax voor het eerst proberen en ontdekken hoe mild de flush werkelijk is.

 

De flush betekent dat het werkt

Het kan enigszins een last lijken voor sommige mensen, maar de flush is iets positiefs. Het is solide fysiek en duidelijk bewijs dat u het echte spel hebt dat de niacine werkt.

 

Niacine is een vaatverwijder – het verwijdt alle bloedvaten in het lichaam. Dit maakt het mogelijk om er meer bloed doorheen te laten stromen, meer voedingsstoffen, zuurstof en hormonen te leveren aan uw cellen om meer gifstoffen te verwijderen zoals kooldioxide.  

 

img-expanding-blood-vessels

Er zijn verschillende soorten bloedvaten. De grootste zijn de aderen die bloed weg transporteren uit het hart. Deze aderen worden kleiner en kleiner naarmate ze bij het hart vandaan gaan, en aan het einde van elke groter ader bevindt zich een groot netwerk van kleine bloedvaten, genaamd de haarvaten. Deze haarvaten zijn zo klein dat bloedcellen er alleen met een tegelijk doorheen kunnen.

NiacinMax zorgt ervoor dat zelfs de kleinste haarvaatjes verwijden, zodat zij twee of drie bloedcellen per keer kunnen vervoeren. Dit verhoogt de bloedstroom door al uw haarvaten enorm, waardoor een rush van bloed naar alle gebieden wordt voorzien door hen.

Deze verwijding van de haarvaatjes veroorzaakt de niacine flush. Omdat er veel haarvaten dichtbij het oppervlak van uw huid zijn, zorg de rush van de bloedtoevoer ervoor dat uw huid tijdelijk rood wordt. Wanneer u de flush krijgt, weet u dat de niacine werkt. En in tegenstelling tot andere supplementen zult u de flush binnen enkele minuten ervaren na het nemen van NiacinMax, waardoor het bewijst dat het net zo biobeschikbaar en snelwerkend is als wij zeggen dat het is.

 

En het jeukende gevoel dan?

Niet iedereen zal jeuk ervaren wanneer zij NiacinMax nemen, maar indien dit wel het geval is, wordt dit veroorzaakt door histamine. Histamine is een natuurlijk chemisch stofje dat wordt geproduceerd door uw cellen wanneer uw lichaam wordt aangevallen (daarom neemt u antihistamines om een allergische reactie tegen te gaan). De plotselinge stijging in gifstoffen die uit uw cellen worden gevoerd als resultaat van de stijging in bloedtoevoer zorgt voor de histamineproductie. En helaas zorgt histamine ervoor dat u jeuk krijgt. Als u ooit last van hooikoorts heeft gehad, heeft u al dat tintelende, jeukende gevoel ervaren dat wordt veroorzaakt door histamines. Het is onschuldig, en nogmaals, zeer mild en slechts tijdelijk. Onthoud dat de niacine flush minder intens wordt iedere keer dat u NiacinMax neemt.

Waarom zou ik niet flushvrije niacine kopen?

Flushvrije niacine (soms extended of slow release niacine genoemd) zal geen flush veroorzaken om het niacinamide is – een ander soort niacine. Niacinamide opent alleen de dieper binnenste bloedvaten, niet de kleinere bloedvaatjes en haarvaatjes die u kunt vinden bij het oppervlak van uw huid en in uw spieren – wat precies de plek is waar u meer bloed wilt hebben stromen.

Non-Flush Niacine

(niacinamide)

NiacinMax
(nicotinezuur)
Opent de diepe, innerlijke bloedvaten
Opent de kleinere bloedvaten
Verhoogt bloedtoevoer naar spieren
Verbetert fysieke prestaties

NiacinMax bevat nicotinezuur – het soort niacine dat de flush veroorzaakt. Onthoud, de flush wordt veroorzaakt doordat de haarvaatjes verwijden, waardoor er meer bloed doorheen kan stromen. Dus als u de flush niet ervaart, ervaart u niet de ware vaatverwijding. Wat inhoudt dat uw spieren die boost in zuurstof niet krijgen, noch de voedingsstoffen die ze nodig hebben om uw prestaties te verbeteren. Wat prima is als u niacine gebruikt voor een van de vele andere voordelen, zoals het verlagen van het cholesterol28,29,30,

maar als atleet heeft u de niacine flush nodig.  Het is het bewijs dat NiacinMax uw bloedstroom heeft bereikt en werkt. Omarm het!

Ik lees dat ik de niacine flush kan voorkomen door niacine met voedsel in te nemen. Is dit waar?

Dit is waar, maar wanneer je niacine met voedsel inneemt, interfereert de aanwezigheid van vetten met de piek van door inspanning geïnduceerde chemische veranderingen die niacine veroorzaakt. Daarom adviseren wij je om NiacinMax ’s morgens op de lege maag als eerste in te nemen.

Als ik eenmaal tolerantie heb opgebouwd voor de flush, als ik stop met het nemen van NiacinMax, krijg ik dan de flush als ik het weer ga nemen? 

Jazeker. De flush zal weer intenser zijn wanneer u NiacinMax neemt na een onderbreking, maar hij zal niet zo intens zijn als de eerste keer. Uw tolerantie zal ook sneller toenemen.

Herdefinieer uw limieten met NiacinMax.

Bestel NiacinMax nu