HOE GEBRUIK JE NIACINMAX 

Onze liposomale encapsulatietechnologie en unieke, gerichte afgiftemethode maakt NiacinMax het meest krachtige niacine-supplement op de markt.

Zo krijgt u maximale resultaten.

Hoe neem ik NiacinMax in?

Elke dosis NiacinMax met pepermuntsmaak levert 15mg niacine. Spray 3 keer in je mond. Het lost binnen enkele seconden op, waardoor de niacine direct in je bloedbaan terechtkomt.

Neem jouw NiacinMax ’s morgens als eerste op de lege maag in. Je krijgt de beste resultaten van NiacinMax als je 3-5 uur na het innemen gaat trainen.

Om nog meer voordeel te kunnen halen uit de krachtige prestatiebevorderende effecten van NiacinMax, kun je ervoor kiezen om 3-4 uur voordat je naar bed gaat een tweede dosis in te nemen. We raden dit aan als je minstens vijf keer per week traint.

Onthoud dat een combinatie van de technologie, die zorgt voor liposomale inkapseling met ons unieke toedieningssysteem, NiacinMax effectiever maakt dan een gewone pil van 100mg.

Waarom moet ik NiacinMax nemen op een lege maag?

De aanwezigheid van vetzuren in de bloedstroom reduceert de hoeveelheid menselijk groeihormoon dat wordt vrijgelaten tijdens lichaamsbeweging. Alhoewel niacine lipolyse onderdrukt (het afbreken van vetten), waardoor vetzuren de bloedsomloop niet in kunnen, verhoogt het de hoeveelheid afgifte van groeihormoon tijdens lichaamsbeweging aanzienlijk wanneer je het inneemt wanneer er minder vetzuren aanwezig zijn in het bloed2,16. NiacinMax in de ochtend nemen voordat u gaat eten houdt in dat uw niveaus van vetzuren in de bloedstroom veel lager zijn, wat betekent dat u de volledige kracht van de HGH-vrijlatende eigenschappen zult ervaren wanneer het tijd is om te trainen. Wacht 10 minuten na het nemen van NiacinMax voordat u gaat eten.

Waarom moet ik NiacinMax 3-5 uur nemen voordat ik ga trainen?


Alhoewel niacine uw HGH-niveaus verhoogt zonder dat lichaamsbeweging nodig is, hebben onderzoeken aangetoond dat dit effect aanzienlijk hoger is (600% of meer) wanneer gecombineerd met lichaamsbeweging2. Omdat de boost in HGH-niveaus een vertraagd effect is, wat 3-5 uur na het nemen van niacine optreedt, moet u NiacinMax 3-5 uur voordat u traint innemen om ervoor te zorgen dat uw HGH-niveaus tegelijkertijd met uw training worden verhoogd.

Kan ik NiacinMax gebruiken op dagen waarop ik niet train?

Zelfs wanneer u niet traint zal het nemen van niacine uw HGH-afscheiding verhogen (alhoewel dit effect niet zo hoog is als wanneer u het combineert met training2). Dus wanneer u NiacinMax op rustdagen neemt, zult u profiteren van een verhoging in HGH-niveaus. De positieve effecten van HGH op weefselherstel en eiwitsynthese zullen helpen uw herstel en spiergroei op rustdagen te versnellen.

Wat zijn de effecten van het nemen van een tweede dosis NiacinMax voor het naar bed gaan?

Slaap is absoluut vitaal voor uw herstel en fysieke welzijn. Wanneer u slaapt, ondergaat uw lichaam een enorm herstelproces. Spierweefsels worden gerepareerd en groeien, energie wordt hersteld en het brein wordt herladen, wat u fysiek en mentaal voorbereidt op de volgende trainingsdag. HGH, wat celgroei stimuleert en eiwitsynthese, speelt een enorme rol in dit proces.

Ongeveer 70% van uw normale dagelijkse HGH-uitstoot wordt geproduceerd terwijl u slaapt, waarbij de niveaus ongeveer een uur nadat u in slaap bent gevallen een piek bereiken. Dit is een uitstekende tijd om te profiteren van de HGH-boostende effecten van niacine. Wanneer de stijging van uw HGH-niveaus als gevolg van NiacinMax samenvalt met de piek van uw natuurlijke niveaus terwijl u slaapt, zult u profiteren van een enorme toename in HGH-afscheiding, wat uw spierherstel en groei ’s nachts versnelt.

Deze boost in HGH-niveaus begint zo’n 3-5 uur na het nemen van NiacinMax, dus om er zeker van te zijn dat dit samenvalt met de piek in uw natuurlijke niveaus, moet u de tweede dosis NiacinMax ongeveer 3-4 uur nemen voordat u naar bed gaat.

Slechte kwaliteit slaap kan een negatieve invloed hebben op uw HGH-niveaus en onderzoeken hebben aangetoond dat een piek in HGH-afscheiding vertraagd wordt hoe later u naar bed gaat32,33. Dus om de voordelen van uw tweede dosis NiacinMax te maximaliseren – en de voordelen van uw training – dient u ervoor te zorgen dat u een juiste hoeveelheid slaap krijgt elke nacht, van goede kwaliteit

Herdefinieer uw limieten met NiacinMax.

Bestel NiacinMax nu