De voordelen van NiacinMax

NiacinMax doorbreekt de barrières die u ervan weerhouden om uw piek in fysieke prestaties te bereiken

In de supercompetitieve sportwereld waarin een splitseconde, een enkele reactie of zelfs een meer gedefinieerd lichaam de winnaars van de verliezers scheidt, is optimale fysieke en mentale prestaties cruciaal. Als u de wedstrijd niet kunt winnen, kunt u de medaille niet winnen.

Zuurstof. Verantwoordelijk voor het leveren van 90% van uw totale energie; het is de essentiële vloeistof die uw lichaam en uw brein van brandstof voorziet. Zonder adequate zuurstofniveaus zult u moeite hebben met presteren. Krijg meer zuurstof in uw bloed en u zult uw prestaties verbeteren.

NiacinMax ondersteunt de zuurstofcirculatie en beschermt jouw cellen tegen oxidatieve schade, zodat je aan jouw maximale fysieke en mentale prestaties kunt werken.

Er is meer. Met uw prestaties in overdrive heeft u reparatie- en herstelondersteuning nodig om de eisen van uw lichaam bij te benen.  

Of u nu in de sportschool bent, op het voetbalveld of op de tennisbaan, NiacinMax tilt uw prestaties naar een hoger niveau, ongeacht uw sport.  

Ontgrendel uw ware potentie met NiacinMax – Nu kopen

NiacinMax ondersteunt de zuurstofstroom beter dan welk ander supplement dan ook

Uw bloedstroom is de krachttoevoer voor uw werkende spieren die vitale zuurstof leveren, voedingsstoffen en hormonen om deze op kracht te houden.

Deze stijging in zuurstof, voedingsstoffen en hormonen naar uw spieren verbetert uw conditie en uithoudingsvermogen, waardoor u tegen een hogere intensiteit kunt trainen voor langere duur – en een stap dichterbij het overwinnen van uw doelen.

Het levert ook meer zuurstof aan uw hersenen. Net zoals uw spieren hebben ook uw hersenen zuurstof nodig om correct te kunnen functioneren. Verhoogd zuurstof in uw hersenen tijdens training of wedstrijden verbetert uw focus en concentratie, waardoor u sneller reageert en nauwkeuriger beslissingen maakt. Met beslissingen van een fractie van een seconde en snelle reacties die cruciaal zijn voor overwinning op het veld of op de baan, een sterkere geest-spier-verbinding kan alles zijn wat u nodig heeft om een streepje voor te krijgen op uw concurrenten.

Metabolisch afval zoals melkzuur en CO2 veroorzaken die slopende verbranding, die jouw prestaties kortsluiten. Een gezonde bloeddoorstroming verwijdert dit metabolische afval sneller en efficiënter, vertraagt vermoeidheid en houdt de verbranding lang genoeg tegen zodat je die extra reps, passen of slagen eruit kunt persen, die jou voorsprong op jouw rivalen geven en waardoor je als eerste de finishlijn kunt behalen

Featured Product Image

NiacinMax’s bio-gestructureerde niacine en directe levering aan cellen ondersteunt de bloedstroom beter dan welke andere legale stof dan ook. Je zult nergens anders een beter, krachtiger product met niacine vinden.

Vasodilatie veroorzaakt de welbekende ‘Niacine flush’. Klik hier om te ontdekken wat u kunt verwachten wanneer u NiacinMax neemt en waarom de NiacinMax flush milder is dan dat van anderen

Voor topsporters kan zelfs de kleinste verbetering een cruciaal verschil maken. Het opmerkelijke vermogen van NiacinMax om de zuurstoftoevoer naar jouw spieren te ondersteunen, in combinatie met de krachtige vaatverwijdende effecten, zou het verschil kunnen betekenen tussen op de eerste of op de laatste plaats eindigen.

Bestel NiacinMax nu

Krachtige antioxidanteigenschappen beschermen de rode bloedcellen tegen door oefening veroorzaakte schade.

Because of their continuous exposure to oxygen, red blood cells are vulnerable to oxidative damage. Vanwege de voortdurende blootstelling aan zuurstof, zijn rode bloedcellen vatbaar voor oxidatieve schade.  Intense training produceert grote hoeveelheden reactieve zuurstofsoorten (RZS) en andere vrije radicalen welke uiteindelijk uw cellen kunnen vernietigen, wat uw aerobische capaciteit reduceert en van invloed is op uw prestaties. Als atleet bent u veel vatbaarder voor oxidatieve schade – de levensduur van uw rode bloedcellen is ongeveer 41,66% korter dan dat van een gemiddeld persoon. Fietsen, hardlopen, zwemmen en gewichtheffen kunnen allemaal schade aanbrengen aan uw rode bloedcellen21,22.

Alhoewel een kleine hoeveelheid RZS-productie helpt om uw spieren te laten wennen aan lichaamsbeweging en kleine hoeveelheden door lichaamsbeweging-geïnduceerde oxidatieve stress het natuurlijke antioxidant-afweersysteem triggert van het lichaam, kan te veel uw systeem overweldigen en dit kan schadelijk zijn voor uw prestaties.  

NiacinMax is een natuurlijke antioxidant, waardoor uw lichaam een extra verdedigingslinie heeft tegen door oefening geïnduceerde celbeschadiging. Door de snelheid van celbeschadiging tijdens uw training te beheersen, helpt NiacinMax een optimaal rodebloedcellenhoeveelheid te behouden, wat cruciaal is voor het maximaliseren van de draagcapaciteit van uw bloedzuurstof.

Slimme atleten kiezen NiacinMax

Van sprinter Ben Johnson die zijn 1988 100m Olympisch goud verloor nadat hij schuldig was bevonden aan het gebruik van doping, het opbiechten van het gebruik van illegale drugs van Lance Armstrong in 2013 om zijn zeven Tour de France-titels te winnen tot het dopingschandaal van de Russische Staat in 2016, is er geen tekort aan verhalen over het wijdverspreide gebruik van doping in sport om fysieke prestaties te verbeteren.

Alle atleten streven naar een voorsprong op de concurrentie. Maar een fel concurrentievermogen en de groeiende eisen van sport kunnen gewetenloze atleten gebruik laten maken van verboden middelen om een streepje voor te krijgen op de concurrentie.

Maar voor eerlijke atleten, die in hun streven om beter te worden hun carrière, reputatie en integriteit niet willen riskeren, zijn er legale, ethische strategieën en stoffen die kunnen worden gebruikt om de prestaties te verbeteren en een concurrentievoordeel te behalen. Het gebruik van vitamines zoals niacine door atleten is een legale, ethische manier om zonder verboden stoffen te gebruiken jouw prestaties te verbeteren en voorsprong op jouw concurrenten te krijgen.

Herdefinieer uw limieten met NiacinMax

Nu aan mandje toevoegen.