DE WETENSCHAP ACHTER NIACINMAX

Omdat het snel wordt opgenomen en direct aan de cel wordt afgegeven is NiacinMax het meest biologisch niacinesupplement dat er op de markt beschikbaar is.

Voordat je enig voordeel kunt halen uit een traditionele pil of een supplement op basis van een poeder, moet het voordat het in je bloedbaan wordt opgenomen en aan je cellen wordt afgegeven eerst je maagdarmkanaal passeren.

Conventionele supplementen kunnen wel twee tot vier uur erover doen om een weg te banen door uw spijsverteringssysteem. NiacinMax vermijdt uw spijsverteringssysteem volledig en levert binnen enkele momenten de niacine direct aan uw cellen.

Traditionele supplementen

Langzaam werkend en breekt af in het spijsverteringssysteem

NiacinMax Liposomale ingekapselde supplementen

Snel werkend en vermijdt het spijsverteringssysteem

Onze liposomen vermijden het spijsverteringssysteem door het slijmvlies in uw mond te penetreren, wat de niacine direct in uw bloedstroom afgeeft en binnen minuten direct aan uw cellen wordt afgegeven. 

NiacinMax is een fijne spray die op je tong oplost, waardoor de niacine snel door het slijmvliesweefsel in je mond wordt opgenomen en binnen slechts enkele minuten in je bloedbaan komt. Het betekent ook dat NiacinMax, in tegenstelling tot sommige andere supplementen die door het irriteren van de voering van je maag – vooral wanneer het op een lege maag wordt ingenomen -maagklachten kunnen veroorzaken, geen bijwerkingen zal veroorzaken.
NiacinMax is een fijne spray die op je tong oplost, waardoor de niacine snel door het slijmvliesweefsel in je mond wordt opgenomen en binnen slechts enkele minuten in je bloedbaan komt. Het betekent ook dat NiacinMax, in tegenstelling tot sommige andere supplementen die door het irriteren van de voering van je maag – vooral wanneer het op een lege maag wordt ingenomen -maagklachten kunnen veroorzaken, geen bijwerkingen zal veroorzaken.

NiacinMax lisomale encapsulatietechnologie: gepantserde defensie tegen het afbreken van voedingsstoffen

Voedingsstoffen zijn delicaat. In een gewoon supplement hebben zij geen kans tegen de destructieve zuren en enzymen in uw maagdarmkanaal. Zelfs omgevingslementen zoals vochtigheid en zuurstof kunnen ze beginnen af te breken voordat u ze ook maar inneemt. Sterker nog, conventionele supplementen hebben zo’n slechte bioactiviteit dat zelfs 85-90% van de actieve bestanddelen uiteindelijk kunnen worden afgeschreven als gifstoffen door uw lichaam. Wanneer u een gewoon supplement koopt, spoelt u uiteindelijk in feite uw geld door het toilet.

NiacinMax gebruikt liposomale encapsulatietechnologie om de niacine te beschermen tot het moment dat het wordt geleverd aan uw cellen.

Lipsomen zijn microscopische bubbels met dubbele laag die de niacine omarmen als een pantser, wat het beschermt tegen schade en het veilig transporteert naar uw bloedstroom. Als het eenmaal in uw bloedstroom is, fuseren de liposomen met en leveren ze de niacine direct aan uw cellen. Lipsomen zijn gemaakt van fosfolipiden, wat hetzelfde soort materiaal is als waar de beschermende membranen van elke cel in uw lichaam van zijn gemaakt. Sterker nog, juist gemaakte lipsomen zijn vrijwel identiek in structuur aan uw cellen.

NiacinMax

Liposomale inkapseling

Veel andere supplementen die claimen liposomaal te zijn maken niet gebruik van een voldoende hoeveelheid fosfolipiden, of maken gebruik van een lage kwaliteit, inferieure sojalecithine om de liposomen van te maken, waardoor ze zwak en vatbaar zijn om open te breken voordat ze kunnen fuseren met uw cellen. Dit zijn geen echt liposomen.

Wij hebben jaren gespendeerd aan het perfect maken van de sterkste, krachtigste liposomen om ervoor te zorgen dat we een supplement hebben met de hoogst mogelijke biobeschikbaarheid. De liposomen van NiacinMax zijn speciaal geformuleerd met hoge hoeveelheden van de meest pure  fosfatidylcholine(FC) van farmaceutische kwaliteit.  Deze voedzame vorm van fosfatidylcholine houdt uw celmembranen gezond door ze te voorzien van een vitale vorm van voeding en produceert ware liposomen met de grootste kracht, stabiliteit en biobeschikbaarheid. Met andere woorden, de niacine wordt beter beschermd, beter geabsorbeerd en is effectiever.

NiacinMax

Conventionele supplementopnametijd vergeleken met NiacinMax

Alleen NiacinMax maakt gebruik van de unieke combinatie van de technologie, die zorgt voor liposomale inkapseling en het distributiesysteem van de spray zorgt voor een snelle absorptie en een directe levering aan de cellen. Het is snel, efficiënt en heeft ongeveer 100% biologische beschikbaarheid zoals je die van een supplement kunt krijgen.

Een effectiever niacinesupplement… in een kleinere dosering?

Je vindt in overvloed goedkopere supplementen, die hogere hoeveelheden niacine bevatten dan NiacinMax. NiacinMax bevat 15mg niacine per dosis, terwijl andere supplementen wel 100mg of meer per tablet of per capsule bevatten. Maar dat betekent niet dat ze sterker of effectiever zijn. Het tegenovergestelde is juist waar.

Ze moeten wel hogere doseringen gebruiken om de hoeveelheid niacine, die tijdens het verteringsproces verloren gaat, te kunnen compenseren. Je zou kunnen denken dat je een betere deal krijgt door een supplement te kopen met een hogere dosis, maar de langzame absorptie en een slechte biologische beschikbaarheid betekent juist dat ze langer nodig hebben om te werken en de hoeveelheid niacine die in je bloedbaan terechtkomt, is lang niet de hoeveelheid die er op de verpakking staat.

De combinatie van onze liposomale technologie met een spray afgiftesysteem betekent dat NiacinMax, zelfs in kleinere doses, sneller werkzaam is en krachtiger en effectiever is dan elk ander niacinesupplement dan ook. Dat is ook de reden dat het effect, dat je krijgt als NiacinMax door je systeem gaat, milder is dan met welk ander niacinesupplement dan ook.

NiacinMax bevat minder niacine dan andere supplementen, maar de combinatie van de technologie, die zorgt voor liposomale inkapseling en een uniek toedieningssysteem, maakt het effectiever dan conventionele pillen.

De unieke afgiftetechnologie van NiacinMax houdt in dat u  nergens een krachtiger niacinesupplement vindt.

Bestel nu NiacinMax